Política de privacitat

En cas que ens faciliti les seves dades de caràcter personal, aquestes seran tractades per AMATLLER MUBA PDG41, S.L. i l’informem que disposem de les mesures tècniques i organitzatives necessàries tal com estableix el Reglament General de Protecció de Dades (UE) 2016/679.

L’ús que es farà de les seves dades serà enviar-li la informació o portar a terme el serveix que hagi sol·licitat i, si ho autoritza, enviar-li comunicats posteriors sobre novetats del MUSEU DIGITAL DE LA CASA AMATLLER, sense que les seves dades siguin mai cedides a tercers.

El responsable del tractament és AMATLLER MUBA PDG41, S.L., titular del lloc web. AMATLLER MUBA PDG41, S.L. podrà contractar altres empreses per donar els serveis acordats amb l’usuari però sempre amb total garantia de confidencialitat i seguretat en el tractament de les dades.

De conformitat amb l’article 13 del Reglament, l’informem que pot exercir els seus drets d’accés, cancel·lació, rectificació o oposició en qualsevol moment enviant un mail a info@casaamatller.com o enviant un escrit a les nostres oficines de Barcelona, Passeig de Gràcia, 41 4º 1A adjuntant fotocòpia del seu DNI o passaport en ambdós casos per la seva correcta identificació.

Les seves dades seran conservades mentre mantingui una relació amb el MUSEU DIGITAL DE LA CASA AMATLLER i si deixa d’existir aquesta relació, durant el temps de prescripció de responsabilitats. També se l’informa del seu dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades en cas que consideri vulnerats els seus drets.

UN PROJECTE DE

PARTNERS ARTÍSTICS

PARTNERS TECNOLÒGICS

COL·LABORADORS

MITJÀ DE TRANSPORT OFICIAL